Feketehajúak. Miért nincs a fekete hajra semmi sapmon meg semmi ilyesmi dolog? Eszrevetteek hogy van a szőkére, barnára es festettre. Akkor fekete hajra nincs semmi külön sampon vagy most ez hogy van?
Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 20:27
1/8 anonim válasza:
a fekete a legtartósabb festék,ezért nem igazán csinálnak neki külön sampont
2/8 A kérdező kommentje:
nem festett a hajam,hanem természetes,mivel tudnám a legjobban kiemelni.?
2013. aug. 5. 20:38
3/8 anonim válasza:
az esetes öblítést a legtöbb sötét hajra ajánlják,fekete hajra állítólag a kókuszolaj jó
5/8 anonim válasza:
Itt elég ritka a természetes fekete haj a magyarok között, inkább csak a nagyon sötét barna a jellemző, gondolom ezért nem csinálnak ilyen sampont. Mondjuk amúgy is szerintem tökmindegy milyen színű hajra van, legalábbis én már használtam szőke hajra valót (a tövénél fekete a hajam, a vége sötétbarnás), és semmit sem csinált vele. Ez épp olyan, hogy drogériás alapozók között egyszerűen nincs olyan világos, ami nekem kéne, mert nem jellemző ez a bőrszín az országban. Ázsiában meg közepes vagy sötét színű bőrre nem találnál. Ott meg gondolom csak fekete hajra való sampon van, mert ott szinte mindenkinek fekete a haja. :D
6/8 anonim válasza:
Hajöblítésre használhatsz fekete teát, vagy egy jó erős feketekávé főzetet.
7/8 anonim válasza:
Próbáld ki a diófőzetes öblítést..ezt szokták ajánlani sötét vagy fekete hajra. Egy fazék vízbe tegyél oda annyi vizet amennyi öblítő vizet szeretnél( kb. az 1/3-a elpárolog) dobáld bele a diólevelet és esetleg zöld diót ha van forrald fel, és már kész is. viszont nem áll el túl sokáig meg a friss főzet sokkal hatékonyabb, szóval szerintem egyszerre csak egy adagot készíts! :))
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat
2013. aug. 7. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!