Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van ez? (Kérdésed túl...

Miért van ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Pattanásos a dekoltászom,hátam és felkarom,de nem tudom,mit tehetnék még. Kezdek depresszióba esni. Már mindent kipróbáltam több tízezres pakolásoktól kezdve itthon elkészíthetőkig,mindent. Kozmetikusnál is voltam,egy éve pedig bőrgyógyásznál de amit felírt az nem hozott nagy változást. Napoztatom és szellőztetem amikor itthon vagyok,de az sem segít igazán. Az arcom is pattanásos volt nagyon,de azt kigyógyítottam magamnak és azóta alig van rajta. Mitől van ez? Valaki tudna segíteni?

2013. aug. 9. 19:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:),de én így nem tudok élni,és nem is fogok
2013. aug. 11. 22:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én kérdeztem az elején. 16éves korom óta pattanásos az arcom. Hol eléggé csúnya, hol egész szép. Egy ideje most megint több jött ki. Nagyon nem akarnak elmúlni... Pedig már 20 felett vagyok pár évvel. Az okát sajnos nem tudom. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy átérzem a helyzeted, tudom milyen érzés. Hiába mondják, hogy így is szép vagy, te nem látod magad annak. Én is meglennék elégedve a kinézetemmel, nem vagyok egy rosszképű gyerek, de ez a pattanás nagyon bele tud rondítani a képbe. Hiába mondják a lányok, hogy nem számít. Dehogynem... Az önbizalmadra is kihat?
2013. aug. 12. 11:37
 13/19 anonim ***** válasza:
hallottam olyanról hogy valaki elkezdett fogamzásgátlót szedni és elmúltak a pattanások. az egyi féltesóm meg depressziós volt,anorexiás és kapott hormon tablettákat amitől sima lett a bőre, a szőrzete is szinte kihullott,kiszőkült
2013. aug. 12. 11:55
 14/19 anonim ***** válasza:
a pattanások miatt ne akarj már meghalni, van akinek nincsenek lábai karjai mégis boldog, van aki torzszülöttként jött világra, sokkal komolyabb problémái is vannak más embereknek, de lehet teljes életet élni
2013. aug. 12. 11:57
 15/19 A kérdező kommentje:
sajnos az önbizalmam is romokban,főleg nyáron. hallottam már gyógyszerekről,de a szüleim nem akarják,hiába könyörgök
2013. aug. 12. 11:58
 16/19 A kérdező kommentje:
Tudom,tudom. De nekem a divat az életem. Mindenem az,hogy a hajam,bőröm ápoljam,megpróbálok garbófélékben is divatos lenni. Nem értem,hogy miért van ez. Ötször annyit foglalkozok a bőrömmel,mint átlag emberek,és mégis sokkal csúnyább. Tudod milyen érzés,hogy nyáron nem vehetek fel nyári felsőket,nem mehetek a barátaimmal strandra? Akinek nincs ilyen problémája az elképzelni sem tudja milyen érzés.
2013. aug. 12. 12:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Milyen gyógyszerekre gondolsz? Ha a roaccutan és társai, akkor azt én sem ajánlom. Elég durva mellékhatásai vannak, annyit meg nem ér az egész. Mert, sajnos az sem garantált, hogy örökre elmulasztja a pattanásokat. Rengeteg embernél egy idő után, újra visszatértek...

Az önbizalmi része érthető, az én önbecsülésemnek is rendesen odabsz.

Az meg teljesen mindegy, hogy mennyit foglalkozol a bőröddel. Sajnos nem ezen múlik. Én is rendszeresen mosom, kenegetem, és mégis rossz. Pedig még az étkezésemre is odafigyelek. Ezzel szemben sok ember össze-vissza zabál minden szart és gyönyörű bőre van. Tehát nem ezen múlik.

Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy, ha valaki átérzi, akkor az én vagyok... Csak sajnos ezzel nem megyünk semmire.

2013. aug. 12. 21:28
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát igen,sokra nem haladunk. De nincs semmi műtét semmi ami segíthetne? Ár nem számít.
2013. aug. 12. 22:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Nincs. Egyetlen megoldás van, elmenni vagy ezer vizsgálatra, hátha kiderül valami. De az a baj, hogy még csak tippelni is nehéz, mert rengeteg minden okozhatja... Pedig, ha le lehetne szűkíteni 1-2 dologra, könnyebb lenne a helyzet.
2013. aug. 12. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!