Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van ez? (Kérdésed túl...

Miért van ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Pattanásos a dekoltászom,hátam és felkarom,de nem tudom,mit tehetnék még. Kezdek depresszióba esni. Már mindent kipróbáltam több tízezres pakolásoktól kezdve itthon elkészíthetőkig,mindent. Kozmetikusnál is voltam,egy éve pedig bőrgyógyásznál de amit felírt az nem hozott nagy változást. Napoztatom és szellőztetem amikor itthon vagyok,de az sem segít igazán. Az arcom is pattanásos volt nagyon,de azt kigyógyítottam magamnak és azóta alig van rajta. Mitől van ez? Valaki tudna segíteni?

2013. aug. 9. 19:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Az arcodon mi segített?

Én már évek óta küzdök az aknéval... Közben meg lassan 25 leszek. Áttudom érezni...

2013. aug. 9. 19:22
 2/19 A kérdező kommentje:
magamnak csináltam ilyen pakolásokat,amiket a neten találtam(sok közülül Takács Nórás)
2013. aug. 9. 19:24
 3/19 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg a bőrradírt(mézet és kristálycukrot összekevered és azzal leradírozod a bőröd.Biztos ismered ha szoktál Takács Nórát nézni:D)Nekem ettől kicsit jobb lett de még elárulok egy titkot.

Amikor nekem a dekoltázsomon van ilyen pattanás és zavar elfedem korrektorral(ami olyan színű mint a bőröm)és volt nincs:D

Esetleg te is megpróbálhatod sminkkel lefedni hidd el nem olvad le(csak lehetőleg ruha ne érjen hozzá)

2013. aug. 9. 19:49
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,de ezen a korrektor nullával ér fel,kis miteszerek,aknék,hegek vannak a dekoltázsomon
2013. aug. 9. 20:03
 5/19 anonim ***** válasza:
figyelj, szerintem menj el szolba párszor, ha nem mersz strandra kifeküdni, biztos hogy halványodni fognak..
2013. aug. 10. 23:00
 6/19 anonim ***** válasza:
szoliba*
2013. aug. 10. 23:02
 7/19 A kérdező kommentje:
itthon is tudok napozni,egyébként télen szolizok:) ez sem segít:(
2013. aug. 11. 21:22
 8/19 anonim ***** válasza:
sajnálom:( még esetleg az étkezéseden változtass ,pl ne egyél nagyon fűszeres ,sós kajákat,csokikat (ha esetleg nem ennél ilyeneket bocsánat) . nekem ősszel szokott nagyon pattanásos lenni a hátam, gondolom mert neméri napfény meg nem szellőzik sokat(mondjuk nekem a napfény,szoli enyhÍti) igyál sok vÍzet üdÍtők helyett.
2013. aug. 11. 21:28
 9/19 A kérdező kommentje:
már az étkezésemen is elkezdtem javítani pár hónapja,ez az utolsó reményem. tudom,hogy mások azt mondják hülyeség,de ha ez sem segít,akkor nem akarom tovább így élni az életemet.
2013. aug. 11. 22:20
 10/19 anonim ***** válasza:

Sajnos többet én se tudok mondani de ne foglalkozz ezzel.

Hidd el másokat nem érdekli,csak téged zavar:)

De ettől még lehetsz szép:)

És senki nem lehet tökéletes:)

2013. aug. 11. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!