Ha hennafestékkel festem a hajam az egézségesebb mint a különféle bemosók vagy hajfestékek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 17:06
1/4 anonim válasza:
Hát attól függ, hogy milyen henna. Sajnos ha nem jó minőségű akkor ugyanúgy roncsolhatja, sőt van amikor jobban tönkreteszi mint egy rendes festék. Szerintem a bemosók vagy az ammónia mentes hajfestékek nem károsak. Fodrászom is azt ajánlotta nekem. Lehet venni fodrászkellékesben vagy Dm, Rossman, Auchan hasonló helyeken van a Casting nevű festék ami szintén ammónia mentes és még az illata is fincsi :)
2/4 anonim válasza:
Ha igazi a henna, és nem hennás festéket használsz hanem hennapépet, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem roncsolja a hajat! Sőt, sokkal egészségesebb, mint bármilyen más festék!
Ugyanis a henna egy gyógynövény!!!
És nagyon fontos: NINCS fekete, barna és szőke henna, csak vörösre színez! Ilyen a növény színanyaga...
Ha érdekel, akkor leírom a hennapép receptjét, én gyakran festem a hajam hennával :)
22/L
3/4 anonim válasza:
Igen. A henna gyógynövény. Ápol, és selymessé tesz. Az újszülött köldöksebét Indiában hennával kenik be. A lázat is azzal csillapítják.(fogni)
Ha a hennát fémoxidokkal megszínezik, akkor a fémoxid esetleg árthat. Vagyis a biztos: ha vörösre színezed, s a henna színe világos zöldes.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,és télleg énis tapasztaltam hogy egy idő után bevörösödik ami sztem tök klassz:D
2009. okt. 29. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!