Melírozott, ombre vagy "egyszínű" haj? Nektek melyik tetszik legjobban?
Én is ombreet akartam aztán inkább maradok természetes :)
Annyira tucat h a lányok többségének olyan a haja.. nem akarok közéjük tartozni.. kb már azért leszek egyedi mert nekem nem festett a hajam :D
De megbarátkozom ezzel így, nem is olyan borzalmas ez a szőkésbarna :)
#3 18/L voltam :)
Amúgy mint látod a 13 éves hozzászóló is az ombret pártolja.. ez csak tini őrület amit a celebektől lestek el.. és emberek tucatjai olyan után csorog..
Maga a melír nem ment ki a divatból, csak ez a határozott, zebracsíkos fazon. Most jelenleg az ilyen panelszerű a divat, amikor pl a szőke melír inkább napszívta hatást kelt egy alapból világos hajszínen (tehát nincs az egész haj végig csíkozva, csak a felső hajrétegen egy-pár panel), illetőleg sötétebb hajnál a színes panelek, ez viszont inkább ilyen sejtelmesen, szinte a hajkoronán belül, csak bizonyos pillanatokban látszódik. Sztem ez pl nagyon jól néz ki. Ombre nekem nem tetszik, minden 2. lánynak ilyen most a haja és sosem pártoltam a tömeg cuccokat. Az én hajam egyszínű, hennával festett és így szeretem. Amúgy nem nagyon érdekel a divat, ez áll jól, így nem nagyon fogom változtatni, csak mert egyedi és nincs 5millió másnak is ilyen.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!