Nektek melyik hajtípus tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Jelenleg hosszú, dús és egyenes hajam van(elől van egy kis oldal frufrum, mivel nemrég teljes frufrum volt és most nő lefele).Itt a kép a hajamról:
SZeretnék egy kis változást, mert kicsit unom már a mostani hajam.
Ki is néztem egy fokozatos hajat, arra gondoltam.
Csak kicsit félek, hogy nem fog tetszeni a végeredmény. Ilyenre gondoltam amúgy(vagyis valami hasonlóra):
Nektek melyik fazon jön be jobban? Érdekel minden vélemény!!
Előre is köszönöm
2013. aug. 4. 14:19
1/8 anonim válasza:
Szerintem a második hajnak előnytelen a festése, de szép a fazonja. A fazont csináltasd olyanra, a hajad pedig legyen egy kicsit világosabb barna pár szőke melírral, vagy szőke ombre-val. De ez csak az én véleményem/javaslatom.
3/8 anonim válasza:
A másodiknak tényleg jó a fazonja,de szerintem ne fesd be.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi véleményeket:) Nincs szándékomban befestetni,mivel eredeti fekete szemöldököm van, így a világosabb haj nem áll jól(tapasztalat:/). Szóval csak fazon változtatást akarok :)
2013. aug. 4. 14:49
5/8 anonim válasza:
Szerintem is jobban állna a fokozatos. Bár nekem az ilyen nagyon hosszú haj már nem tetszik, hiába szép a hajad, de ez abszolút ízlés kérdése:D fokozatosan ettől függetlenül jobb lenne.
6/8 anonim válasza:
Mindkettő rossz. Az első képen olyan semmilyen a hajad. Túl hosszú, túl sok, túl dús.
A másodikon meg szörnyű a festés és az is hosszú nagyon. Nekem legalábbis :)
7/8 anonim válasza:
mindenképpen legyen fokozatos vágás, a hossza jó hátul, oldalt viszont válltól lehetne fokozatosan vágni, úgy kevesebb is lesz a hajad és formája is lesz.
8/8 A kérdező kommentje:
:) köszönöm, fokozatosra fogom vágatni,bár kicsit tartok tőle :)
2013. aug. 4. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!