Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet száraz hajon használni...

Lehet száraz hajon használni a hővédő sprayt?

Figyelt kérdés

Got2be hajegyenesítő sprayt vettem,amit direkt hajvasalóhoz fejlesztettek ki.

A tájékoztatón az van,hogy mossam meg a hajam és utána fújam rá ezt a sprayt,majd szárítsam meg a hajam aztán jöhet a vasaló.Használhatom száraz hajra is?Nem fogom belevasalni a hajamba?

És úgy is hatásos,hogy ha megmosom a hajam ráfújom a spray,de csak fél nappal később vasalom a hajam?

2009. okt. 26. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
mindenképp fújd be! a hajvasaló nagyon roncsolja a hajat, úgyhogy kell neki a védelem:)
2009. okt. 26. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Én használtam száraz hajon is és ígyis nagyon szépen vasalt ;)
2009. okt. 26. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem is ez van de sztem kakit se ér!=( ráfujom a hajamra megvárom mig megszárad,mertha nem várom meg elkezd sercegni ahajvsalás közben és még rosszabb és törtebb lesz a hajam.

ez nem hővédő spray!! menj el egy fodrász kellékes boltba és ott keresd én most venni fogok egy ga.ma nevezetü hövédöt 900ft a boltba és állitolag ez az 1ik legjobb!

2009. nov. 8. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:

A ga.ma sz*rt se ér.. Mindd tömegmárka.. (:

Nagyobb márkák között keresgéljetek..

Wella,Lisap... (:

2009. nov. 21. 08:04
 5/5 anonim ***** válasza:
utso elötti vok figyu nekem wellám volt 2évig az is szar volt! ennyit a márkákrol és a gamma is jo márka!
2009. nov. 21. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!