Alapozó tesztelése, termékminta, hogy működik?
Figyelt kérdés
Néezgetem az alapozókat, de szinten mindegyikről olvasok negatív véleményt is, nyilván mindenkinek más a bőre és nem mindenkinek válik be. Nos ezért is gondoltam hogy van arra lehetőség hogy kevesebbet vásároljak vagy tesztert lehet kérni?
hoygan működik ez és hol milyen üzletekben? fizetni kell mennyit?
2013. aug. 7. 17:18
1/3 anonim válasza:
Szoktak kirakni olyan tesztereket amelyeket a boltban próbálhatsz ki,hogy stimmel-e a színe a bőrödhöz,stb.És van hogy kiraknak olyan tesztereket is,amelyeket meg lehet vásárolni(Persze,mivel mini-kiszerelés,és csak teszter, olcsóbban veheted meg,mint magát a terméket)és kipróbálni,hogy mennyire válik be az adott dolog,amit kinéztél magadnak.Ezek általában a termék mellett szoktak lenni, közvetlenül,de ha nem találod őket,nyugodtan kérdezz eladót,hogy van-e teszter az adott termékhez;)
2/3 A kérdező kommentje:
de a rossmannban dm-ben is van? én nem nagyon láttam, csak a teszter volt kitéve. Vagy inkább Müllerben douglasban lehet ilyet kapni, venni?
2013. aug. 7. 20:49
3/3 anonim válasza:
Igenén már vettem rossmann-ban Dm-ben is,de nem mindegyik termékhez van teszter,és nem mindig rakják ki őket.Szerintem ha nem találsz,tényleg kérdezz rá valamelyik dolgozónál a boltban,és ő megmondja,hogy van-e vagy nincs,vagy hogy hol kell keresned;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!