Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdjek ahajammal?

Mit kezdjek ahajammal?

Figyelt kérdés

Szörnyen dús, vastag szálú, nem teljesen göndör, és szőke hajam van.A probléma az hogy nem tudok vele mást csinálni csak becopfozni mert ha kiengedem és egy elégséges forma igazítom pillanatok alatt újra úgy áll mintha hozzá se nyúltam volna!!!Gyéríttetni nem akarom és már a fodrásznő is megmondta hogy annak nincs értelme mert olyan sok hajam van hogy ha kigyéríti vagy meg se látszik vagy ha úgy csinálja hogy látszodjon akkor ha visszanő elég fura fejem lesz.

14/L

2013. aug. 5. 17:58
 1/7 A kérdező kommentje:
A nem teljeen göndört úgy értem hogy az alja göndör de a teteje nem és ez első két tincs sem.
2013. aug. 5. 18:20
 2/7 anonim válasza:

esetleg vasald ki egy kicsit,nem kell síkegyensre csak egy kicsit megszelídíted. meg függ attól is milyen sampont használsz.lehetőleg ne olyat ami dusit. és hidd el sokan sokmindent megadnának ha szép dús hajuk lenne. de megértelek :) remélem találsz rá valami megoldást. 17 vagyok amugy.

milyen hosszu a hajad?

2013. aug. 5. 20:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Kiengedve olyan jó 5cm-vel a vállam alá ér de menedékes.Mármint úgy hogy a felső tincsek rövidekés az alsók hosszúak.
2013. aug. 6. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Ahh... Ugyanez a helyzet velem is, ugyanilyen hosszúságú, ugyanilyen vágású... :D csak annyi a különbség,hogy nekem barna, de én sem tudom,h mit kezdjek az enyémmel... :D
2013. aug. 7. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
jah és 16/L vagyok :) utolsó voltam :)
2013. aug. 7. 13:54
 6/7 anonim válasza:
Jah. Vasald ki, meg szerintem vágass belőle picit.
2013. aug. 7. 14:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Ok.Kipróbálom.Kösz a válaszokat és részvétem 4-es válaszóló.:D
2013. aug. 12. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!