Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aki festik a hajukat válaszoln...

Baranka kérdése:

Aki festik a hajukat válaszolnátok pár kérdésemre?

Figyelt kérdés
Mennyire vesztek/használtok festett hajra való sampont, balzsamot stb? Mivel ápoljátok még a hajatokat? Ilyenkor csak festett hajra való kozmetikumokat vesztek vagy továbbra is a festés előtti termékeket veszitek? Milyen hajfestéket használtok? Milyen sűrűn festitek?
2013. aug. 4. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Én kéthavonta festem a hajam, palette hajfestéket használok.

Egy sima samponom van és balzsamom, annyi,hogy gyümölcssavas samponnal és korpásodás ellenivel nem szabad mosni,mert kiszedi a színét.

2013. aug. 4. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 2 havonta festem. Ugyan azt a sampont használom és balzsamot mint amit szoktam régen, Elseve. Én korpásodás ellenit használok, de nem vettem észre hogy fakulna vagy kopna a színe!!
2013. aug. 4. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:
én gyakrabban festem(kb havonta),de csak mert még nem találtam olyan festéket ami a hajamban marad:festett hajra való sampont használok,kb 800ft-ért veszem,ez mellé kallos balzsamot használok(500ml 450ft),esetleg itthon csinálok pakolást
2013. aug. 4. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is kb 2 havonta festem, nem festett hajra való balzsamot és sampont használok.
2013. aug. 5. 00:21
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem szőke melírok vannak benne tehát szőkítőpor+12%oxi.. 1.5 havonta van újrakenve az egész hajam!

mosásnál: sampon: head&shoulders aztán a schaumának van ilyen lila szőkítője, balzsam: egyszerű elséve, utána jön egy szőkéknek ajánlott kallos kókuszos pakolás, oki ezt lemosom, majd törcsiszáraz hajra pantene hajolaj, ezzel bedörzsölöm utána olyan balzsam amit nem kell kimosni és ezzel szárítom meg. amikor beszárítom akkor kallos hajtőemelővel. általában ez a hajmosás procedúrája (1.5 óra)

festés előtt : sampon, balzsam, hajvégápoló.

nagyon kiszárította a hajam ezért kell a sok kence... de ezekkel visszaállítottam a hajam eredeti puhaságát! :)

2013. aug. 5. 01:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem évekig szőke melír volt benne, eléggé tönkrement, aztán váltottam trüffelbarnára. Eleinte havonta festettem, mert a szőkét eléggé ledobta. Most már 2,5-3 havonta festem a Schwarzkopf Palette G3-as festékkel. Hajmosásnál head&shouders zöldalmás samponját, és balzsamját használom, régebben a Baba mandulás sampont, meg valamilyen balzsamot, de egy idő után viszketett tőle a fejbőröm. A head&shouldersel teljesen megvagyok elégedve, a balzsammal is, muszály, mivel még van olyan rész a hajamban, ami szőke volt és borzasztó nehéz kifésülni. A festék amit írtam, az is nagyon jó.
2013. aug. 5. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!