Mit tegyek ha intim szőrtelenítés után (borotválás) nagyon piros és sebes stb?
Figyelt kérdés
Fáj is meg csúnya és nem múlik el :/ és szombaton a barátommal leszek2013. aug. 4. 20:08
1/7 anonim válasza:
kamillateával borogasd,ha teheted akkor legközelebb mást használj(én epilálok,még nem volt vele gond,de próbálgasd hogy neked mi válik be)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.. megpróbálom bár az epilátortól eléggé félek :/
2013. aug. 4. 20:53
3/7 anonim válasza:
Az epilátor nagyon fáj, plusz szerintem attól is begyulladna. Zuhanyzás közben borotváld, esetleg fürdés közben, miután már eléggé felpuhult a bőröd. És utána kend be vmi testápolóval.
4/7 anonim válasza:
használtál már egyátalán epilátort?
akkor fáj ha hosszú a szőr,amúgy teljesen fájdalom mentes
a gyulladás miatt pedig mondtam hogy próbálja ki hogy neki mi válik be jobban
5/7 A kérdező kommentje:
3/4 es így szoktam csínálni de sajnos így úgyan olyan rossz :/ Az epilátort szerintem kifogom próbálni csak félek a szőrbenővéstől stb :/
2013. aug. 5. 10:53
6/7 A kérdező kommentje:
3/5
2013. aug. 5. 10:54
7/7 anonim válasza:
Igen, van epilátorom, egyszer próbálta bikini vonalon(szinte csak borosta volt), és könnyezte a fájdalomtól. Plusz szőrbenövésre hajlamosaknak egyáltalán nem ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!