Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a Vitanol c-t? Hogy kenitek be vele a fejbőrötöket, ha a hajatokat nem akarjátok összekenni?

Figyelt kérdés
Elég sűrű hajam van így elég nehéz feladatnak érzem, hogy mindenhol bekenjem úgy, hogy közben kíméljem a hajam...
2009. okt. 25. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Hmm én is ezzel szenvedek! Nemrég vettem, és elég nehéz. A hajadat ígyis-úgyis összekened, de szerintem ez nem baj. Csakhogy én néha úgy érzem, hogy alig jut a fejbőrömre. Ötletek?
2009. okt. 25. 17:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül a problémámmal...:) Én egyébként úgy csinálom, hogy összegumizom a hajamat és alul kis részenként engedem le a hajam fokozatosan, így talán mindenhova jut.. De várom az ötleteket ki hogy szokta!:)
2009. okt. 25. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem félhosszú hajam van, és én fésűvel vagy a kezemmel választgatom szét, a tövénél bekenem úgy, hogy vattapamacsra teszem a szeszt. Én teljesen jól érzem ahol bekenem, mert kicsit hideg.
2009. okt. 25. 21:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!