Palvin Barbarának milyen (hányas) festékkel van festve a haja (esetleg ha eredeti, akkor valami festék kellene nekem)?
Figyelt kérdés
Hasonló az eredeti hajszínem, én szőkére festettem, nem tetszik, vissza szeretném "kapni".
2013. aug. 1. 22:56
1/2 anonim válasza:
Szerintem inkább keress fel egy jó fodrászt. Viszont ha kapsz itt is jó választ akkor bocsi!
2/2 anonim válasza:
Menj el fodrászhoz szerintem is. Egyrészt mert a szőkített hajat nem egyszerű átfesteni, ledobja, meg foltos lesz, stb. Másrészt meg nem lehet garantálni, hogy nálad is ugyanaz lesz az eredmény. Főleg az ilyen drogériás hajfestékeknél rárakják a dobozra, hogy milyen lesz az eredmény, aztán az esetek zömében még csak nyomokban sem hasonlít. :D Egy jó fodrász azért nagyobb tapasztalattal bír és be tudja lőni.
Esetleg a mostani hajszínedet is berakhatnád ide, hátha azzal együtt valaki tud neked javasolni. Meg milyen módon lettél szőke, mióta, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!