Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel szőkíthetném ki a...

Mivel szőkíthetném ki a festett vörös hajamat?

Figyelt kérdés

Alapból szőkés barna hajam van, de meguntam, ezért vörösre festettem, egy évig volt ilyen, de nem szeretem már és szeretném vissza az eredeti, vagy ahhoz hasonló szőke hajat.

Kérdés:

Mivel tudnám itthon kiszőkíteni? Melyik hajszínező terméket vegyem hozzá?

Még szeptember előtt szeretném megcsinálni, de a fodrász most nem megoldható, csak ha tényleg nagyon nagyon fontos.

Válaszokat előre is köszönöm!

2013. aug. 1. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
szőkítőpor,hajszínezőkkel nem leszel megint szőke
2013. aug. 1. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Látni kéne,h mégis milyen vörös! Sztem felejtsd el az otthon i szőkítést,mert totál narancssárga lesz belőle! Most telesen szőkét szeretnél vagy csak lekoktélozni a vöröset és újból barna lenni?

Menj fodrászhoz! Ha elcseszed a hajad,akkor még többet fizethetsz,és nagyon nehéz lesz rendbe hozni,és arról ne is beszéljünk, mi van, ha leégeted a hajvégeket...

(Fodrász)

2013. aug. 1. 20:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor ezek szerint mégis fodrász lesz ebből..

2013. aug. 1. 20:59
 4/5 anonim válasza:
én [link] festettem a hajam (barnás vöröses volt) és 15 perc alatt elég szőke lettem :)
2013. aug. 1. 23:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Huh, és ezt minden üzletbe lehet kapni?
2013. aug. 2. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!