Szeplőprobléma. Nektek bevállt valami a szeplők halványítására?
Figyelt kérdés
Nemcsak az arcomon, hanem a vállamon es a kezem egyre tobb szeplő jelenik meg, valamelyik szinte fekete, valamenyik halványabb. Neten sok praktikát olvastam a szeplők halványítására, például citromleves borogatás. Ha citromlével kenném be a kezemet, akkor csak a szeplők halványulnának, vagy egész bőröm? Mert viszonylag barna vagyok, nem szeretnek kifakulni, csak ezek a szeplok zavarnak nagyon, és egyre tobb van belőluk. Kinek milyen praktika vállt be? Koszonom elore is a válaszokat2013. aug. 1. 18:08
1/3 anonim válasza:
Ha azt szeretnéd, hogy halványuljanak a szeplőid, kerülnöd kéne a napot, illetve megoldás lehet még mellette kifejezetten erre a célre alkalmazható az ún. fehérítő krémek, amiket gyógyszertárakban, esetleg kozmetikusnál szerezhetsz be! Viszont a napozást így is kerülni kell, különben nem ér semmit a krém! Tehát ezzel a barnaságról is le kell mondanod. Én is eléggé szeplős vagyok. Régebben én sem szerettem őket, de most már teljesen elfogadtam őket, barátom is szereti őket. :) Ráadásul napozni én is szeretek, így már nem érdekelnek a szeplők, ha még jobban kijönnek. Azt mondják, különlegessé, illetve bájossá tudja tenni az arcot. Úgyhogy szerintem fogadd el őket, nem olyan rossz dolog az! ;)
2/3 anonim válasza:
A szeplők a naptól jönnek ki, attól erősödnek a meglévők. Szóval erős fényvédővel kéne magad kenni ha kilépsz otthonról, napozni soha. Fehérítő krémek, citromlé és társaik nem valami sokat érnek, és a bőrt is fehérítik mivel a benne lévő sav nem válogat.
3/3 anonim válasza:
Citrommal kend át az arcod! Nagyon hatásos, ha gyakran csinálod. Lehet hogy irritálja majd az arcod, de az nem baj! Hagyd rajta 15-20 percig. :) Nekem már az 1-2 alkalommal halványodott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!