Ricinus olajhoz hajbalzsamot?
Figyelt kérdés
Olvastam h hajbalzsamot is lehet keverni a rucinus olajhoz . Ez igaz? Nem váltanak ki valami féle reakciót egymás közt ?2013. aug. 1. 15:50
1/6 anonim válasza:
mért nem használod őket külön? a ricinus olaj nagyon jó a hajnak és a bőrnek is.
2/6 anonim válasza:
Nem váltanak ki semmilyen reakciót :) én szoktam őket keverni, afféle állagjavítónak jó bele a balzsam. Viszont arra vigyázz - én legalábbis így jártam - hogy a balzsamnak köszönhetően rögtön az első samponozáskor már felhabzott a hajam, de elsőre az olajat még így sem mosta ki. Tudom, mert ennyi hab láttán azt gondoltam, hogy második samponozásra nincs is szükség. Pedig de.
3/6 anonim válasza:
én szépen bekenem a hajam ricinusolajjal,rajtahagyom 2-3 órát, igazán szépen ápolja
aztán pedig megmoson+ balzsamot rá
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-)
2013. aug. 2. 06:34
5/6 anonim válasza:
Kösz a lepontozást... végül is csak a kérdésre válaszoltam.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit pont hogy felpontoztam aki válszolt. Nem értem. Miből gondolod ,hogy le pontoztalak?
2013. aug. 3. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!