Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Teljesen bevonják az All...

Teljesen bevonják az All about shine hajbalzsamot a TESCOban? Lehet máshol kapni? Ha igen, hol?

Figyelt kérdés

A kedvenc hajbalzsamom az All about shine, amit a TESCO forgalmazott, állandó akcióban volt, és most bevonták, nem lehet rendelni se tőlük, a boltokban pedig a helyét is eltüntették. Nagyon mérges vagyok, mert még eredeti áron is olcsó igazából, és ha még kicsit drágább is lenne is venném, mert nagyon jó! Nagyon megszerettem!

Nem tudjátok, honnan szerezhetnék utánpótlást? Lesz még a TESCOBAN?

2013. júl. 10. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom azzal mi van, régebben én is használtam, de egyébként egy az egyben a Pantene koppintása, csak hát az más árkategória...
2013. júl. 10. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Na igen... Most még a helye is eltűnt a polcokról, a neten is írja, hogy nem rendelhető. :-/ Ezek szerint a pantene ugyanolyan? Te használsz most valamilyet, és ha igen, milyet? A pantene mennyibe kerül?
2013. júl. 11. 00:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem használtam egyszerre a kettőt, de azt tudom, hogy nagyon hasonlított, még az illata is asszem a Pantene töredezett hajra valójára. Nem használok Pantene-t, mert drága, 800-1000 Ft a 200 ml. Nekem a Wella Pro Series Repair a kedvencem, évek óta ezt használom. 999 Ft a Rossmannban, de ez 500 ml, nagyon sűrű, így kevés kell belőle. Húgom kipróbálta, azóta ő is ezt használja, nagynénémnek ajánlottam már egy éve, azóta ő is ezt veszi. :)
2013. júl. 11. 09:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Most a Schauma volt akcióban, gyorsan vettem egyet, mert most így az a legolcsóbb, de utána akkor lehet, ezt kipróbálom! :-)
2013. júl. 11. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!