Pattanás hegek eltüntetése?
Nekem is rengeteg gondom volt a borommel es a szam mellett, valamint az orcaimon ugy nezett ki a bor, mint egy kisebb fajta aknamezo.
Egy 15 alkalmas un. Soft lezeres kezelesen estem at 22 evesen, ami stimulalta a bor hamlasat es megujulasat. Nem szabadott napra mennem utana nagyon sokaig.
Nem lett 100% tokeletes, hamvas, hibatlan borom tole, de turhetonel sokkal jobb allapotba kerult.
A pattanashegekkel az a gond, hogy nem szimmetrikusak, nemelyik melyebb, van, ami kisebb - tehat mindig lesz, ami esetleg visszamarad.
Nekem is vannak maradando nyomok, amiket a lezer sem tuntetett el.
En a lezert javaslom elsosorban, de sokat segithetnek kulonfele hamlasztasok: kemiai/gyumolcssavas hamlasztok.
Szoval barmi, ami a roncsolodott retegek egy reszet eltavolitja es uj bornek ad helyet.
Egy nagyon fontos dolog a vegere: SOHA NE KISERLETEZZ HAMLASZTASSAL OTTHON!
Orokre roncsolhatod a borod es soha el nem mulo pigment- vagy egesfoltokat szerezhetsz! Keress fel jo szakembert, lezert esetleg a borgyogyasz is felirhat (az en idomben meg igy volt, de ennek mar 10 eve, ma nem tudom, mi a helyzet)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!