Undorítóan néz ki a bőröm. Mit tegyek vele?
Szerintem akkor menj el egy bőrgyógyászhoz.
Esténként mindig tisztítsd megfelelő szerekkel (esetleg amit a bőrgyógyász felír) a bőröd, hidratáld, és reggel ugyan így. Igyál sok folyadékot, az is segít a bőrnek. És a sminket alvás előtt mindig most le, mert alvásközben regenerálódik a bőr.
Szia!!
Én is sokat szenvedek/szenvedtem evvel. :)
Nagyon, extra izzadós vagyok, szóval ilyen nyáron az arcom szinte mindig csupa izzadtság ha bármit is csinálok.. Ilyenkor, amikor ennyire megizzadok mindig megmosom az arcom. Rendszeresen tisztítsd és hidratáld! Én mezei avonos testápolóval szoktam bekenni reggel,a tisztítás után az arcom.
Nekem ez volt a kulcs, rendszeres tisztitás és hidratálás.. na és persze nincs tapi, és hasonlók. Ne nyúkálj az arcodhoz koszos kézzel!
2 hete ügyelek kifejezetten a tisztitásra és a hidratálásra, ma anyum megkérdezte, hogy ki vagyok-e alapozózva, vagy ilyen szép a bőrőm. :)
Kitartás, ne add fel! Ha más nem, bőrgyógyász biztosan tud segíteni!
Igen,mivel nyáron rosszabb az ember bőre mert meleg van.
Szerintem is bőrgyógyász!
Szalicilsavas ecsetelőt probáltál már, esetleg tiszta teafaolajat? Szerintem az A-vitamin származékos krémek az egyik leghatékonyabbak, pl.: Isotrex vagy Differin, ezeket bőrgyógyásztól tudod kérni (vény kell hozzá). Nekem különben nem volt olyan brutális, ezért nem írták föl. Most Paula's Choice féle BHA lotiont használok és teljesen tiszta a bőröm...
Sportolsz különben? Az is segít! :)
A testápolós lennék. :)
Jól láthatóan nem ajánlottam a testápolót, hiszen nagyon jól tudom, hogy a hidratálásra más termékek és megoldások is vannak. Ez az én példám volt, én kifejezetten a hidratálásra szerettem volna felhívni a figyelmét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!