Leégett a hajam. Hogyan segíthetek rajta, hogy minél hamarabb visszanőjön?
Jesszusssoooommm , na én soha sem festettem a hajamat fodrásznál, de soha sem égettem le.
Mit csináltál? Feketéből platinaszőkét?
hogy lehet leégetni úgy a hajat,h. a haj TETEJE tüsis legyen? O_O ez lehetetlen :D
max.nagyon fog törni,de az alja és max.hullani fog.nem tüsis lesz
én is jártam már így :S
sajnos a hajvágást tudom elsősorban ajánlani. amugy fodrászkellékesnél vannak nagyon jó pakolások egész jó árban, azonkívül nekem a gliss kur tápláló olaj sampon és balzsam kicsit helyreállította.
ja és amíg nem látod hogy kezd helyreállni addig felejsd el a hajszárítót és a hajvasalót is!
Mit csinált a fodrász a hajaddal ? Milyen volt a hajad és milyet szerettél volna. Máshol mekkora a hajad ? Én is fodrász vagyok, de soha nem követtem el ilyen dolgot. Sajnálom, hogy vannak ilyen "fodrászok"....
Nem tudod a hajad növését gyorsítani. Én a helyedbe visszamennék és kártérítést követelnék a fodrásztól!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!