Kerek archoz milyen frizura illik? Nem vagyok duci, csak vmiért a fejem olyan kerek.
Figyelt kérdés
Vágattam a hosszú barna hajamból,de a fodrász elrontotta! Direkt kértem hogy ne olyat csináljon,ami kerekíti a fejem,ehelyett pont olyat csinált.Brrr....:(( Vastag szálú a hajam és csinált egy tömött frufrut meg felül is sok hajat meghagyott,tiszta gázul nézek ki...nem tud vki segíteni? Elmennék egy másik fodrászhoz,hogy valahogy slankítsa a fejem...milyen frizurát kérjek? Köszi!2009. okt. 24. 12:24
1/4 anonim válasza:
Huhh!A baj,hogy frufrut csinált neked.Bár így is lehet Kleopátrásra csinálni,de akkor a frufrut majd csatold el,mert az a frizura csak frufru nélkül jó.Ez ami keskenyíti a fejet,mert nekem is olyan volt.
2/4 anonim válasza:
Hát nem tudom... Ördög Nórinak is kifejezetten kerek arca van, mégis jobban nézett ki frufruval mint nélküle.
3/4 anonim válasza:
Á-Á. Ördög Nórinak nincsen kerek arca! Nekem az van, és a fufrú nekem is kerekíti, de nem olyan vészesen! Csatold fel a fufrudat "bubi-ra". Vagy ha megtudod oldani akkor fésüld oldalra. A fél fufrú állítólag hosszítja az arcot!:)
4/4 anonim válasza:
csatold fel a frufrut felülre, ha tudod, vagy ritkíttasd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!