Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajpakolást tudnátok...

Milyen hajpakolást tudnátok ajánlani, hogy a hajam tökéletesen ápoltnak, üdének, fényesnek tűnjön?

Figyelt kérdés
haj, pakolás,

2013. júl. 30. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nos elég sok van. Nekem most is van a hajamon, lehet keverni őket. Szoktam úgy, hogy ricinusolaj és tojássárgája. Ettől fényes lesz a hajad, és selymes. Kókuszolajtól nem lesz korpád azt hiszem és puha lesz a hajad. Tehetsz rá akár olívaolajat is, attól is nagyon puha lesz. Próbáld ki, melyik a legjobb neked. Minden héten csináld meg egyszer és szép hajad lesz. Sok sikert:)
2013. júl. 30. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
én sajnos sosem tudom normálisan kimosni az olajokat, szóval az én tippem az, hogy tedd fel a balzsamodat a hajadra, tegyél rá egy zuhanysapkát/folpackot/nejlon zacskót. Majd erre jöjjön egy jó meleg télisapka. Hagyd fent minimum 30 percig. Nekem tökéletes az eredmény ezután :D
2013. júl. 30. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a tejproteines pakolás nagyon bevált. Egyszerűen imádom. Ma is például festettem a hajam. De a megvásárolt hajfestékhez öntöttem hozzá még 12%-os peroxidot, mert világosítani szerettem volna a hajamon. Nagyon jó végeredményt kaptam, tetszik nagyon, viszont miután lemostam a festéket a hajam olyan száraz volt.....nem tett jót neki az erős oxi. Bekentem jó vastagon pakolással, rajta hagytam 1 órán át és finom bársonyos lett tőle.

És amit még nagyon szeretek, azt nem kell kimosni a hajból, a TAB multivitaminos hajápolója. Nedves hajon szoktam alkalmazni, mert ha szárazon kenem rá, akkor összeáll. Bár elméletileg száraz hajon is lehet használni, de nekem úgy nem vált be.

2013. júl. 30. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
2013. júl. 31. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!