Milyen hajpakolást tudnátok ajánlani, hogy a hajam tökéletesen ápoltnak, üdének, fényesnek tűnjön?
Figyelt kérdés
haj, pakolás,2013. júl. 30. 13:51
1/4 anonim válasza:
Nos elég sok van. Nekem most is van a hajamon, lehet keverni őket. Szoktam úgy, hogy ricinusolaj és tojássárgája. Ettől fényes lesz a hajad, és selymes. Kókuszolajtól nem lesz korpád azt hiszem és puha lesz a hajad. Tehetsz rá akár olívaolajat is, attól is nagyon puha lesz. Próbáld ki, melyik a legjobb neked. Minden héten csináld meg egyszer és szép hajad lesz. Sok sikert:)
2/4 anonim válasza:
én sajnos sosem tudom normálisan kimosni az olajokat, szóval az én tippem az, hogy tedd fel a balzsamodat a hajadra, tegyél rá egy zuhanysapkát/folpackot/nejlon zacskót. Majd erre jöjjön egy jó meleg télisapka. Hagyd fent minimum 30 percig. Nekem tökéletes az eredmény ezután :D
3/4 anonim válasza:
Nekem a tejproteines pakolás nagyon bevált. Egyszerűen imádom. Ma is például festettem a hajam. De a megvásárolt hajfestékhez öntöttem hozzá még 12%-os peroxidot, mert világosítani szerettem volna a hajamon. Nagyon jó végeredményt kaptam, tetszik nagyon, viszont miután lemostam a festéket a hajam olyan száraz volt.....nem tett jót neki az erős oxi. Bekentem jó vastagon pakolással, rajta hagytam 1 órán át és finom bársonyos lett tőle.
És amit még nagyon szeretek, azt nem kell kimosni a hajból, a TAB multivitaminos hajápolója. Nedves hajon szoktam alkalmazni, mert ha szárazon kenem rá, akkor összeáll. Bár elméletileg száraz hajon is lehet használni, de nekem úgy nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!