Csak szerintem néz ki hülyén a csupasz kar (gyantázott/epilált/borotvált kéz)?
Figyelt kérdés
Nyilván lányokról beszélek, ők szokták újabban még a kezüket is szőrteleníteni. Én sem szeretem a szőrös nőket, kiráz a hideg, ha szőrös lábú vagy hónaljú csajt látok, de a kéz kicsit túlzás szerintem. Az olyan furcsa. Persze ha valakinek hosszú, sűrű, fekete szőrszálai vannak, megértem. De a többi?!2013. júl. 27. 18:50
1/9 anonim válasza:
Áruld már el, hogy ha egy szőrtelen kart látsz, hogyan döntöd el, hogy milyen volt előtte? Hogy miért szedte le?
2/9 anonim válasza:
Mindenki elfogultabb a saját testével, míg te normál szőrmennyiségű karú nőt látsz, addig ő magán már zavarónak érzi. A nők meg szerintem inkább maguknak akarnak megfelelni külsőre nem a pasiknak, hiába mondják egy nőnek, hogy tökéletes az alakja, mindig lesz ami zavarja magán.
3/9 anonim válasza:
Ha te ilyen felszínes vagy, akkor valószínűleg a későbbiekben nem a karját fogod nézegetni...
5/9 anonim válasza:
Miért nézne ki hülyén? Ha olyan nőnek látod a karját messziről, akinek kis szőke szőrök vannak a karján, akkor azt is csupasznak láthatod. Nem értem, hogy mért nézne ki hülyén, engem spec zavar magamon a szőr, de sose gondoltam, hogy valaki szerint a szőrtelen gáz:D
6/9 A kérdező kommentje:
Most miért lennék felszínes? Nekem semmi bajom sincs azokkal a lányokkal, akik szőrtelenítik a kezüket, és nem mondtam azt sem, hogy gáz, de szerintem tök fölösleges. Nekem jobban tetszik, ha normálisan szőrös egy lány keze, természetesebb. Egyébként, utolsó, pont ez az. Ha messziről látom a kezét egy nőnek, nem tudom, hogy szőrös-e vagy sem, nem igazán látszik. Ha közelebb van, talán, de akkor sem azt nézegetem, hogy most szőrös a keze vagy szőrteleníti-e. Szerintem másoknak sem ez a legfontosabb. Ezért is tartom hülyeségnek.
2013. júl. 27. 19:37
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy fogalmazzak, hogy ne tűnjek totál s ggfejnek, de... Igazából kvára senkit nem érdekel, hogy te mit gondolsz. Ha egy nő szőrteleníteni akarja a karját, akkor azután is csinálni fogja, hogy elolvasta a totál irreleváns és értelmetlen kifakadásodat.
8/9 anonim válasza:
Én is szőrtelenítem a karjaimat, de nem gondoltam volna, hogy ez valakinek böki a csőrét, mivel ez az én testem, neki semmi köze hozzá.
9/9 anonim válasza:
Lány vagyok, nem szoktam elsőre elítélni egy másik lányt ha csupasz a karja mert nem tudhatom mitől van...de csak úgy szőrteleníteni mert abban képzetben él hogy " Úristen, de ciki, hogy ott van egy kis pihe" szerintem ott picit gond van az agyban. És tényleg túlzás. Értem a kérdezőt és egyet is értek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!