Elrontotta a fodrász a hajam! Mit tegyek? (kép)
Ma voltam fodrásznál hajat vágatni. Telefonomon mutattam neki egy képet hogy milyen hajat szeretnék. De nagyon elrontotta :S Kb. 15 cm volt a hajam,most meg kb. 5 cm. Géppel is kiigazította a pajeszom és hátul a nyakamnál. Amit nem kértem! És egyenesre nyírta amit meg kifejezetten utálok. Nem reklamáltam mert nem akartam megsérteni. Utólag bele gondolva meg kellett volna mondanom hogy nem pont ilyenre gondoltam. Hétfőn utazok el,de nem tudom hogy ilyen fejjel ki-e menjek az utcára. Az első kép amilyent szerettem volna és a második kép amilyen lett :S
jó hülye fodrász lehet, teljesen másmilyenre vágta.
kicsit furcsa így de próbálgasd többféle képen fésülni
Sapka? :) Vagy valahogy úgy zselézni, hogy jobban álljon?
Átérzem a helyzeted, nekem is rontották már el a hajamat, de most nem igazán tudsz mást kezdeni, mint hogy vársz. Próbálj nem ezen agyalni, mert végül is nem nagy ügy, ráadásul tényleg nem olyan rossz, hogy ne lehessen vele kimenni, másoknak szerintem fel sem fog tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!