Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok/ nők! Ti mit használtok...

Lányok/ nők! Ti mit használtok az arcotokra, hogy puha és pattanástalan legyen és ne legyen miteszeretek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és mint minden kamasznak nekem is vannak ilyen promblémáim. Használok miteszer elleni tonikot + arcpakolást, aloe és kiwis arcradírt, és pattanás elleni zselét. A tonikot két naponta használom, a másik kettőt pedig szintén két naponta csak ezt váltogatom. A zselét meg minden nap este. Mit használjak még? Vagy ezeket mennyi időnként használjam? Esetleg ki mit használ?

2013. júl. 25. 22:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kozmetikusként javaslom, hogy keress fel egy szakembert, aki kitisztítja az arcodat, majd a bőrtípusodnak megfelelően fog ajánlani otthon használható termékeket, vagy akár vehetsz tőle is. Amíg nem tudod milyen típusú a bőröd, addig feleslegesen használsz rá bármit, mert nem hozzák a kívánt hatást. Arcradírt pedig ne használj kétnaponta!
2013. júl. 26. 12:35
 12/16 anonim ***** válasza:
boKókuszolajat vagy egyéb növényi vajat én nem ajánlok max sheát, mert ezeknek a komedogén indexe elég magas ( kókuszolajé 4 az 5ből....), ráadásul a bőrnek nem csak zsírra hanem vízre is van szüksége.A bolti szarokat felejtsd el szintén. Kozmi havi 1x ( Jó szakember), mellé alkoholmentes, nem szárító termékek ( azaz NEM SZAPPAN) illetve mikrodermabrázió, retinalos/ szalicilsavas/ glikolsavas hámlasztás vagy krém. Nincs napozás, magas fényvédő a hámlasztás miatt. Szauna heti 2-3x, illetve soook sport ( jó a hormonoknak), sok folyadék ( víz és nem üdítő), helyes táplálkozás, esetleg egy jó multivitamin, stressz redukálása a minimumra. Egyes gyógyvizek is hatásosak. Komoly, gyulladt, piros pattik ellen bőrgyógyászatra ( és vérvételre, kivizsgálásra) is el kéne látogatni, néha méregteleníteni. Alkohol/ sok gyógyszer/ dohányzás nagy tabu. A reklámoknak nem szabad bedőlni, sem a natúrkozmetikumok, sem az egyéb loreal hülyeségek terén. Olvasd a krémmániát, ott tényleg hasznos infók vannak.
2013. júl. 26. 17:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Rendben, és köszönöm mindenkinek a válaszokat!!! :)
2013. júl. 26. 19:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Nos,nekem alig vannak pattanásaim pedig csak szappant használok(este,reggel)...meg talán ha úgy adódik élesztőt ís.De nagyon nem finom!A tippem az,hogy használj természetes összetevőjű szappant.A pattanásokra mézet vagy joghurtot.A csúnyábbakra pedig fogkrémet.
2013. júl. 27. 18:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én 13 éves vagyok és szerencsére nem nagyon pattanásos a bőröm, de amikor igen, hetente egyszer radírozom és kozmetikai pasztát kenek a kis patikra. Ajánlom, hogy ülj ki a lemenő napra (mert az nem éget!) és hidd el, mivel barnulsz, el fognak tűnni az arcodról, nekem is bevált. :))
2013. júl. 28. 13:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Nézzetek h*lyének, de én apukám arcszeszével tisztítom az arcom. Lehet, hogy kicsit szárít, de utána aloe vera növény levelének a levével bekenem az arcom, és attól irtó puha lesz.

Néhány alkalommal használtam eddig, meg régebben hosszabb ideig is ezt alkalmaztam, de a gyulladást már levitte a pattanásaimról, amiből rengeteg volt, és nagyon csúnyák voltak.

Na meg hogy néha szoktam nyomkodni, és ha nem figyelek oda akkor 1-2 idegesítőt elkaparok (rossz szokás) és ha van rá lehetőségem, akkor utána egyből lefertőtlenítem vele. Hogyha még nem is használod rendszeresen, legalább akkor kend be vele, hogyha nekiesel a pattanásaidnak.

Amúgy pedig baromi egyszerű a használat, ráöntesz valamennyit egy papírzsepire, vagy vattára, azzal letisztítod az arcod, és kész.

2013. szept. 28. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!