Lányok/ nők! Ti mit használtok az arcotokra, hogy puha
és pattanástalan legyen és ne legyen miteszeretek?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és mint minden kamasznak nekem is vannak ilyen promblémáim. Használok miteszer elleni tonikot + arcpakolást, aloe és kiwis arcradírt, és pattanás elleni zselét. A tonikot két naponta használom, a másik kettőt pedig szintén két naponta csak ezt váltogatom. A zselét meg minden nap este. Mit használjak még? Vagy ezeket mennyi időnként használjam? Esetleg ki mit használ?
Natúr szappant+arcradír.Radírt pattanásos bőrre nem is igazán lehet mert csak mégjobban az lesz tőle.
2013. júl. 25. 22:33
3/16 anonim válasza:
natúr szappan, az mit takar???
2013. júl. 25. 22:55
4/16 anonim válasza:
Afrikai fekete szappannal mosok arcot reggel, este. Hetente háromszor arckefét is használok. Arckrém helyett pedig szűretlen kókuszolajat kenek fel. Ezen az oldalon kaptam ezt a receptet fél éve. Azóta csak hébe-hóba jön elő egy-egy pattanás, de a kókusz hatásra az is gyorsan és hegek nélkül műlik el. Ez nekem óriási eredmény, mert nagyon csúnya volt a bőröm, pedig még gyógyszert is szedtem rá. Az nem használt, ez igen. Örök hálám az akkori névtelen válaszolónak :)17/l
2013. júl. 25. 22:57
5/16 anonim válasza:
Az az afrikai fekete szappan meg kókuszaj... hol lehet őket kapni, és mennyiért? :D
Amúgy szerintem nem kéne ennyi kencét használnod, sőt! Az ilyen Garnier, Clean&Clear, egyebek semmit nem használmak, én ezt tapasztalom!
Én egy ideje annyit foglalkozom csak a bőrömmel, hogy megmosom szappannal, és kész... Így is vannak pattanásaim, de jobb a helyzet, mint amikor 10 lépésből álló rutinnal kínoztam a bőröm. És már meg is jegyezték, milyen szépen javult a helyzet. :) De azért majd én is átváltok lehet arra a csodaszerre, amit az előző válaszoló írt. :)
2013. júl. 26. 02:25
6/16 anonim válasza:
Nekem a teljesen sima szappan is megfelel, plusz nivea hidratalo krem.
Persze az is igaz, hogy ha valaki olyan tipus az hasznalhat afrikaitol normalisig barmilyen szappant, nem nagyon fog segiteni. Ha nagyon durva en borgyogyaszhoz mennek.
2013. júl. 26. 06:50
7/16 anonim válasza:
A szappant és a kókuszolajat is a Herbáriában veszem. De szerintem bármelyik bioboltban kapsz. 4-es voltam :)
2013. júl. 26. 08:27
8/16 anonim válasza:
Bocsi, árat nem írtam. A szappan 1200 forint körül van. Kb. ennyi egy kis üveg szűz kókuszolaj is. De mindkettő hónapokra elég.
2013. júl. 26. 08:28
9/16 anonim válasza:
A bolti kencék, tonikok tele vannak káros összetevőkkel, többet árt mint használ. Én nem ajánlom ezeknek a használatát.
Bioboltban szerezz be szappant, azzal mosd az arcod reggel és este. Pattanásokra teafaolajat vagy mézet tegyél estére. Ennyi épp elég.
2013. júl. 26. 09:38
10/16 anonim válasza:
Én Ilcsis fekete szappannal mosom. Hetente 2szer leradírozom sóval vagy kristálycukorral(csak úgy a vizes arcomat dörzsölöm végig, nem keverem bele semmibe). Szoktam rá mézet kenni, és fennhagyom úgy negyed órát. Arctonikot nem használok, hanem a gyógyszertárban kapható Salvus gyógyvízzel szoktam minden reggel és este lemosni(egyáltalán nem erre való, de nekem nagyon jól beválik). A mitesszerek ellen igazából csak az a jó, ha kitisztítják az arcot. A legjobb a kozmetikus, de ha előtte kigőzölöd kamillával, akkor magadnak is csinálhatod, csak ahhoz kell némi gyakorlat. Az egyetlen ilyen bolti cucc amit használok az egy Ziaja nevű dmben kapható uborkás hidratálókrém, az direkt ilyen bőrre van. De amúgy én is úgy tapasztalom, hogy ezek az agyonvegyszerezett nem bio termékek csak rosszat tesznek a bőrnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!