Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tartós vörös hajszínt melyik...

Tartós vörös hajszínt melyik hajfesték márkával lehet elérni?

Figyelt kérdés
Sajnos a vörös a legkevésbé tartós szín, de valaki ismer olyan hajfestéket, ami vörös színben tartósabb, mint a többi? Nem professzionális, fodrászkellékes cuccra gondolok, mert nekem mint laikusnak ilyennel bonyolult hajat festeni és félek, hogy elrontom. Sima bolti hajfestékre gondolok, Loreál, Palette, Syoss, Londa stb stb. Ha van ilyen, milyen árnyalatban ért el tartósságot?

2013. júl. 25. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
8 év alatt még nem találtam tartós vörös hajfestéket se a boltiak között, se a professzionálisak között, se a kettőt vegyítve, se a fodrász keze által. Nem létezik, ahogy írtad, a vörös a legkevésbé tartós szín. Ritkább hajmosás, és színvédő samponok többet nem tudsz tenni.
2013. júl. 25. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Henna!

A henna növénypor vörösre fest, és nem kopik nagyon ki, csak lenő. Nézz utána! :)

2013. júl. 25. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
a palette nekem egy hónap után is szép élénk volt. évekig festettem a tűzvörös árnyalattal, és csak a lenövése volt csúnya, a színe alig kopott.
2013. júl. 26. 01:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Hennát már próbáltam, az egyik legdrágább, legminőségibb márkát vettem meg, óramű pontossággal betartottam a használati utasítást, de olyan szinten katasztrofális lett a végeredmény, hogy azonnal a fodrászhoz menekültem. Zöldes, narancsos árnyalatokban pompázott a hajam :( Szóval köszi, bár szívesebben használnék természetes cuccot, de ezt még egyszer nem merném kipróbálni...
2013. júl. 26. 08:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Hm, a palette-ről már máshonnan is hallottam, hogy tartós. És az eredmény mennyire lesz megközelítőleg olyan, mint a dobozon vagy a hajmintán?
2013. júl. 26. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!