Melyek a legjobb kéz- ill. testápolók? Vagy miket próbáltatok ki eddig, és mit tapasztaltatok?
Értelmes, hasznos válasz------>zöld pacsi :D
Előre is köszi!
Én nem nagyon szeretem az avont, nem nagyon váltak be a cuccai, így egy ideje nem is rendelek semmit.
A kedvenc kézkrémem a fancy kék tégelyes hidratáló krém, nagyon szeretem, évek óta rendszeresen megveszem és nem szokja meg a bőröm. Ha takarítás miatt több vegyszer éri a kezem és kiszárad, vagy ha csak sokat mosogatok, igazi csoda utána bekenni vele a kezem. De persze esténként is szoktam. A másik, amit nagyon szeretek a floren glicerines kézkrémje.
Testápolók közül a Sun ozon napozás utáni testápolóját és a baba normál bőrre való testápolóját szeretem nagyon. Télen pedig, amikor nagyon száraz a bőröm, a balea testápoló tejet vetem be. :)
Húha köszi a választ, esetleg még írhattok :)! Felpontozok, ha normális választ kapok :).
Hú, a Garniereket megnézem, DM nincs nálunk, de ha megyek nagyobb városba tuti bekukkantok.
Glicerines nekem nem használt semmit :/. Szó szerint semmit! A kókuszvajas nagyon jól hangzik. A napraforgós, nekem büdös volt :(, már azt is próbáltam. Úúú, a kakaóvajas nagyon jó, kár, hogy mostanában nem láttam sehol :(.
A Baba termékekek elvileg az érzékenyeknek van. Na most ez azért furcsa, mert én pont nem bírom. Azt mondták fordítva működök :D. De tényleg. Samponja korpásított, testápolótól viszkettem, mint a hadnemondjammi'. A silicone gloveról azt mondta unokatesóm, hogy kőolajszármazék is van benne valami "parafi"izé" vagy micsoda és azt mondta, inkább hagyjam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!