Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyek a legjobb kéz- ill....

Melyek a legjobb kéz- ill. testápolók? Vagy miket próbáltatok ki eddig, és mit tapasztaltatok?

Figyelt kérdés

Értelmes, hasznos válasz------>zöld pacsi :D

Előre is köszi!

2013. júl. 25. 12:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja, azért megfizethető legyen...
2013. júl. 25. 12:38
 2/13 schocko ***** válasza:
Alig van közöttük különbség.
2013. júl. 25. 12:40
 3/13 anonim válasza:
Nivea, kicsi kerek kék tégelyes
2013. júl. 25. 12:48
 4/13 anonim ***** válasza:
A kék tégelyes Nivea tényleg nagyon jó + én szeretem a Baba kakaóvajas testápolóját is :)
2013. júl. 25. 12:56
 5/13 A kérdező kommentje:
Avonos termékekről mi a véleményetek?
2013. júl. 25. 13:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Testápoló: én a zöld flakonos Garniert szeretem a legjobban, mert gél állagú és könnyen beszívódik. Epilálás után vagy télen szoktam használni zsírosabb testáplót, nekem a Nivea ilyen.

Kézápoló: szintén jók a Garnierek, de a DM saját márkásait is szoktam venni.

A fehér tégelyes Niveát testre és kézre is szoktam használni. Sokkal kevésbé zsíros, mint a kék tégelyes.

2013. júl. 25. 13:41
 7/13 anonim ***** válasza:
avonból a glicerines kézkrém ami a legjobb szerintem azok közül amit használtam, avonból még az olaj amit fújni kell a bőrre az is jó de a kedvenc testápolóm a ziaja kókuszvaj.Ezek mind megfizethető áron vannak.
2013. júl. 25. 13:44
 8/13 anonim ***** válasza:

a tökéletes kézkrémet még keresem :D

a testáplók közül nekem az oriflame-es napraforgós testápoló és a kakaóvajas garnier váltak be leginkább

2013. júl. 25. 14:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Baba testápoló,Na meg az Avon!Nekem ezek váltak ben
2013. júl. 25. 15:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Az Avonnak volt régebben egy Silicon glove nevű kézkrémje. Én azt nagyon szerettem, de mostanában nem látom a katalógusban.
2013. júl. 25. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!