Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Otthoni gyantázás után hogyan...

Otthoni gyantázás után hogyan szeditek le a gyantát?

Figyelt kérdés

Most gyantáztam másodjára, és megint nagyon nehezen jött le a lábamon maradt gyanta. Étolajjal próbáltam lemosni. Lehet ez volt a gond, hogy valami mással kéne. Utána tusfürdőztem és lemostam. Múltkor négyszer mentem vissza még egy sorral lemosni, mert itt ott mindig olyan maradt.

Lehet hogy valamit rosszul csinálok, de nekem legalább annyi idő, vagy több a gyantadarabok leszedése mint maga a gyantázás.

Mit csináljak máshogy?

2013. júl. 24. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Az olajnak le kellene hoznia. Próbáld ki a babaolajat esetleg. Nekem azzal könnyebben lejött, mint az étolajjal. És még ápolja is a bőrt. :)
2013. júl. 24. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
A papírt is rásimíthatod újra,de van gyanta eltávolító olaj is.
2013. júl. 24. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a cukorgyantát(az olcsóbb és vízzel le lehet mosni)

De ha mindenképpen maradsz ennél akkor a babaolajat ajánlom én is.Amikor még gyantáztam ez mindig leszedte

2013. júl. 24. 20:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Cukorgyantát már próbáltam csinálni, de nem sikerült. Azt venni is lehet?

2013. júl. 25. 10:38
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem:(

de tudok linkelni videót,hogy hogyan kell elkészíteni ha érdekel(végül is hosszútávon szerintem jobban megéri csak kicsit kísérletezni kell vele mert elsőre nem szokott sikerülni)

2013. júl. 25. 11:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Küldheted. :) Megpróbálom megint.
2013. júl. 25. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

sok szerencsét:)

2013. júl. 25. 18:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2013. júl. 25. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!