Van itt egy kozmetikus vagy valaki aki ugyan ebben a cipőben jár? Szőrtelenítéssel kapcsolatban van problémám.
Van megoldás! :)
Nekem fiúként a bazi erős szőröm miatt ugyanezek a problémáim voltak a lábamon. Aztán vettem egy normális epilátort, ami kiszedi még az én szőreimet is. Ugyanis az olcsó epilátorok nagy része erősebb szőrhöz alkalmatlan, mivel gyenge csipeszekkel rendelkezik, ezért vagy nem szedi ki, vagy beletöri.
Nekem ilyen gépem van:
Ez nem olcsó, de vízben is használható, és ha jó meleg víz alatt használom, sokkal kevésbé fájdalmas. Ráadásul erős csipeszei vannak, kiszed mindent. :)
A másik praktika a "bőrradírozás": nem drága bőrradír csodakrémek kellenek ehhez, hanem egy 30 forintos mosogatószivacs, aminek van dörzsis oldala. Na azzal a dörzsis oldallal esténként fürdés közben jól meg kell dörzsölni a bőrt, és az lekoptatja a felső réteget, így már a szőr nem fog benőni. Normálisan meg kell dörzsölni, picit szinte fájóan, nem baj ha kipirosodik tőle, egy óra múlva elmúlik, de garantáltan nem lesz többet szőrbenövésed. :)
Itt a magyar linkje az epilátoromnak:
köszönöm a tippeket én eddig bőrradirnak kristálycukrot használtam ugyan úgy mint az arcomon is de a lábamon hiába fáj sajna nem vált be. a szivacs eszembe se jutott volna de kipróbálom jó ötlet. igyekeztem nem olcsó gagyi epilátosrt és gyanát venni én ezzel a kettővel dolgozom:
a ganytát pedig hagyon az előírt idejig melegedni majdnem forró is már így nem hiszem hogy a hőmérsékletével lenne a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!