Eégszséges és rövidebb haj (mell felettig picivel) vagy eléggé töredezett haj ami mell alattig és majdnem?
Figyelt kérdés
nekem már majdnem mell alattig ért és eléggé elvolt törve és levágattam:(( és visszaakarom már növeszteni de nagyon eltört mit tegyek hogy visszanőjjön minnél hamarabb?2013. júl. 22. 19:54
1/5 anonim válasza:
Inkább rövidebb, de egészséges. Hiába hosszú egy haj, ha az összképet elrontja az, hogy ritka, száraz, töredezett.
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Nekem is mellig ért kb és levágtak belőle kb 10 cm-t. Sajnáltam, de többet ér szerintem, ha egészséges.
3/5 anonim válasza:
Egészséges vagy igénytelen? hmm....nehéz kérdés? természetesen az egészséges rövidebb :)
növesztésnél nagyon oda kell figyelni az ápolásra és a törést megelőző frissítő vágásokra :) én is átestem már ezen a folyamaton :D
4/5 anonim válasza:
nekem volt olyan pasim, aki azt mondta hogy inkább legyen töredezett, száraz, szar állapotú de hosszú, mint rövid :))
nyilván az egészséges haj a szép, hossztól függetlenül. ne ess abba a hibába amibe sok nő, hogy növeszti a haját ész nélkül, közben meg az egész csapzott, jellegtelen és ronda.
5/5 anonim válasza:
Nekem is az a véleményem, hogy a hosszú haj csak akkor szép, ha egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!