Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki közületek próbált már...

Valaki közületek próbált már ki úgynevezett száraz sampont? Nektek bevált?

Figyelt kérdés
Mi a különbség a sima és a száraz sampon között? Persze azon kívül, hogy utóbbinál nem kell hajat mosni. Ugyanolyan hatása van, mint a rendes samponnak?

2013. júl. 22. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Én egyszer már kipróbáltam, a nővéremtől kölcsönkértem. Arra gondolsz amit csak ráfújsz a hajadra ugye?

Nekem annyira nem volt szimpi. Szerintem akkor már jobb ha megmosom. Mondjuk ha sietsz és nincs időd megmosni akkor tökéletes mert azért van változás, de hosszabb ideig nekem nem vált be. Amúgy 1-2 napig jó. Bár ez gondolom hajtól is függ. Én azt mondom próbáld ki!

2013. júl. 22. 17:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem fehér poros volt. Macerás, legalábbis nekem. És a tövénél bármennyire dörzsöltem ott maradt a fehér por.
2013. júl. 22. 17:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem bevált. Nem voltam utána poros vagy fehér, pedig nem világos a hajam.

A különbség kedves kérdező, hogy ez nem helyettesíti a mosást csak kitolja 1 nappal. (vagy féllel vagy 2vel, eset függő)

2013. júl. 22. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bevált, bár ahhoz képest, hogy milyen kevés ideig elég, nagyon drága. Én most már csak hintőport használok, teljesen ugyanaz, csak sokkal olcsóbb. Ja, és fekete hajam van, és simán meg lehet csinálni úgy, hogy ne látszódjon benne.
2013. júl. 22. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Én utálom. Viszket tőle a fejbőröm. Inkább megmosom samponnal, mint hogy használjam.
2013. júl. 22. 17:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Szösziknek, melírosoknak szerintem tök jó!

Mivel ez egy hintőpor szerű anyag, ezért egy sötét hajon természetesen ottmarad... a szöszik meg szép színt kapnak.. olyan fehéres/ természetes. És vékony szálú hajúaknak egy álomtermék. Megemeli a hajtöved és tök jól formázható. Hosszú derékig érő hajam van.. ha a frissen mosott hajat vasalok akkor is teszek a tövére mert tök jó formája lesz.. mintha be lenne szárítva.

Más színű hajra nem ajánlom!

2013. júl. 22. 23:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Dorindas, az én hajam pont melírozott szőkésbarna és vékonyszálú :D
2013. júl. 22. 23:16
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem sötét a hajam, messze állok a szőkétől, de így sem látszik :)

szóval próbáld ki nyugodtan :)

2013. júl. 22. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:
akkor szerintem próbáld ki ..sokat nem veszítesz mert pár száz forint... :)
2013. júl. 23. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!