Valaki közületek próbált már ki úgynevezett száraz sampont? Nektek bevált?
Én egyszer már kipróbáltam, a nővéremtől kölcsönkértem. Arra gondolsz amit csak ráfújsz a hajadra ugye?
Nekem annyira nem volt szimpi. Szerintem akkor már jobb ha megmosom. Mondjuk ha sietsz és nincs időd megmosni akkor tökéletes mert azért van változás, de hosszabb ideig nekem nem vált be. Amúgy 1-2 napig jó. Bár ez gondolom hajtól is függ. Én azt mondom próbáld ki!
Nekem bevált. Nem voltam utána poros vagy fehér, pedig nem világos a hajam.
A különbség kedves kérdező, hogy ez nem helyettesíti a mosást csak kitolja 1 nappal. (vagy féllel vagy 2vel, eset függő)
Szösziknek, melírosoknak szerintem tök jó!
Mivel ez egy hintőpor szerű anyag, ezért egy sötét hajon természetesen ottmarad... a szöszik meg szép színt kapnak.. olyan fehéres/ természetes. És vékony szálú hajúaknak egy álomtermék. Megemeli a hajtöved és tök jól formázható. Hosszú derékig érő hajam van.. ha a frissen mosott hajat vasalok akkor is teszek a tövére mert tök jó formája lesz.. mintha be lenne szárítva.
Más színű hajra nem ajánlom!
nekem sötét a hajam, messze állok a szőkétől, de így sem látszik :)
szóval próbáld ki nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!