Hogyan tüntethetném el a terhességi csíkokat?
Figyelt kérdés
19. hetes terhes vagyok. A mellemen 3 hete kezdtek megjelenni a striák, el is menetem vele bőrgyógyászhoz, ő felírt egy krémet, amivel már 2 hete kenegetem a bőröm. Eddig semmi változás. A védőnőm a BABÉ terméket javasolta, de az nagyon drága. Ha vkinek bevált vmi, akkor az írja le nekem, h mit használt és h mennyibe került! Ha vmi tényleg jó de drága, már az sem érdekel! :) Előre is köszönöm!!!2013. júl. 22. 15:28
1/2 anonim válasza:
Semmi se vált be nekem,repedt a hasam,combom,mellem szét. De 5 év után már alig látszik,csak halványan.
2/2 anonim válasza:
Ha már kirepedt a bőr akkor ott csak az idő segít. El fog halványodni magától. Ott kenegesd magad ahol még nem jöttek ki, így talán megelőződ hogy több legyen.
Én a vizes bőrre kenhető jhonson babaolajat használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!