2/8 anonim válasza:
Babylissem van, de nagyon rossz. Nem ajánlom. A barátnőm a szülinapjára Remingtont kapott, amit kipróbáltam és hát 1000x jobb, mint az enyém. A Remingtont ajánlom.
3/8 A kérdező kommentje:
és remingtonból melyiket?
2013. júl. 19. 20:13
4/8 anonim válasza:
Nekem babyliss van és imádom,amúgy szerintem hajvasalónál minél drágább annál jobb. 2006-ban vásároltam 14 ezer forintért és azóta is tökéletesen működik,közben kaptam karácsonyra egy másik babylisst fele annyiba került,mint a régi hát egyszer használtam azóta a szekrény alján van.
5/8 anonim válasza:
Nekem Remingtonom van 6 éve.Tökéltesen működne, ha ne ejtettem volna le.Így csak becsukott állapotban melegszik fel de utánna tökéletesen működik.
7/8 paradicsom31 válasza:
remington s6500 sleek & curl. azt vettem és iszonyat jóóóóóóóóó (és drága, de megéri az árát, 15.000-ért vettem)
8/8 anonim válasza:
Remington sleek and curl
Remington Shine Therapy
Remington Keratin Therapy
3 legjobb! Az a legjobb hajegyenesítő,ami egy húzásra egyenesít. Egyébként mindenféleképp remington,nekem csak ez vált be. De ha nincs annyi pénzed végülis bármelyik remington jó,de érdemes ezekbe befeketetni,mert tényleg nem roncsolja annyira a hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!