Ha még nem végeztem el a műkörmös tanfolyamot csinálhatom attól?
Figyelt kérdés
Már csináltam családon belül pár körmöt de jó lenne sokat gyakorolni szptemberbe indul a képzés már jelentkeztem és itthonra vettem pár cuccot tehát tudok csinálni már körmöket igaz nem profi munka de ilyen egyszerűbbeket szépen tudok.Ha pl netre teszek fel hirdetést és oda írom,hogy még nincs végzettségem akkor az úgy jó? És persze kevesebbet kérnék érte csak anyagár.2013. júl. 19. 15:03
1/4 anonim válasza:
Neten hirdetnél úgy, hogy se végzettséged, se vállalkozóid? Imádnának a NAV-nál!
Egyébként nem ajánlom, hogy otthon körmözgess, mert ha vannak rosszul berögzült mozdulataid - márpedig 100%, hogy vannak - kínszenvedés lesz kijavítanod a tanfolyam alatt. Ráadásul az sem biztos, hogy jó amit és ahogyan csinálsz, még akkor sem, ha neked úgy tűnik.
2/4 A kérdező kommentje:
olyan segít itthon aki műkörmös és kft-m van.
2013. júl. 19. 15:32
3/4 anonim válasza:
Nem sajnos,csak otthon gyakorolhatsz.
4/4 anonim válasza:
De papír nélkül akkor sem hirdethetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!