Hámlik és foltos a hátam, mit csináljak vele, hogy akkor fehéren de ne legyen foltos, mert szerintem undorító? Képpel.
Figyelt kérdés
Voltam egy hetet tóparton és naponta félórát napoztam naptejjel 2 óra után. Egy pár napig szép barna egyenletes színem volt, de most elkezdett hámlani és foltos vagyok, nagyon irritál, mert szerintem ez undorító. Mit tehetnék vele? Már az sem érdekel, ha fehér leszek újra, csak ne legyen ilyen. Előre Köszönöm! :)
2013. júl. 19. 09:02
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nincs mit tenni. Pihentetni kell napfénytől óvva. Cuki a kép. Elöl hogy áll a dolog? Onnan nem mutatsz képet :-)
3/4 A kérdező kommentje:
Elöl is ilyen foltos :)
2013. júl. 19. 12:14
4/4 anonim válasza:
Nézesd meg bőrgyógyásszal,gombás fertőzés is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!