Nekem milyen haj állna jól? (kép lent)
Figyelt kérdés
Nem sokára megyek fodrászhoz. Nem szeretném sem festeni, sem nagyon sokat levágatni belőle.
Najo de ha már festetni szeretném akkor is csak maximum 1-2 tincset.
2013. júl. 18. 23:34
11/16 anonim válasza:
Így ahogy vagy, de talán a kopasz is jól állna.
13/16 anonim válasza:
Hát.. Hátul a hajad alulról festesd be kékre v. pirosra :D
Valahogy így: [link]
14/16 anonim válasza:
Szerintem igy nagyon jo :) nekem is ilyen volt es levagattam es mas fazont csinaltattam de nagyon megbantam :( szerintem hagyd igy. a vegebol kicsit vagass ki hogy felfrissuljon.
15/16 anonim válasza:
Hát ha se nagyon vágatni nem akarsz, se festetni, akkor nem nagyon lehet erre a kérdésre válaszolni...
Szerintem is inkább keresgélj neten könnyen elkészíthető feltűzést, kontyokat, copfokat, fonást, ezekkel minden nap másmilyen lehet a hajad, és így te se fogod unni a hajad :)
Az meg hogy felkelés után is normálisan álljon a hajad nem csak a frizurától függ, hanem a hajadtól is, tapasztalat :) Az én hajamat lehetetlen olyan fazonra nyírni, hogy egy fésülködéssel el legyen intézve a reggel...
16/16 anonim válasza:
Vágasd le a válladig *_______*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!