Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nekem milyen haj állna jól?...

Nekem milyen haj állna jól? (kép lent)

Figyelt kérdés

Nem sokára megyek fodrászhoz. Nem szeretném sem festeni, sem nagyon sokat levágatni belőle.

[link]

[link]

Najo de ha már festetni szeretném akkor is csak maximum 1-2 tincset.

2013. júl. 18. 23:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
28%
Hmm... Ez aztán az üres, értelmet sugárzó tekintet!
2013. júl. 18. 23:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

először is: nagyon szép a hajad. *-*

másodszor: ha a fazonján mindenképp szeretnél változtatni, akkor vàgass egy közepesen sűrű frufrut (tehát ne olyan kefefrufrut, érted. :D)

én a helyedben nem festetném kicsit se, olyan szép színe van alapból. :)

2013. júl. 18. 23:40
 3/16 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik ne szólj hozzá... istenem...
2013. júl. 18. 23:41
 4/16 A kérdező kommentje:
2. Nagyon szépen köszönöm:)) Frufrut a bőröm miatt nem szeretnék, mert akkor nem szellőzik a bőröm, vagy mit csinál és akkor pattanásosodik:( Olyat szeretnék, amivel nincs sok baj, de jól néz ki göndören, egyenesen és mindenhogyan. Ne kelljen vele semmit csinálnom. Ezt úgy értem, hogy ha mondjuk felkelek reggel, és megfésülködöm, akkor is jól nézzen ki. Legyen tartása és legyen trendi:)
2013. júl. 18. 23:48
 5/16 anonim ***** válasza:
Helyes kis csaj, jó ez így.
2013. júl. 19. 00:35
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)) csak ez így már kicsit uncsi:/
2013. júl. 19. 00:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörű hajad van!!! (irigykedem) :)

Én meghagynám természetesen, ne festesd be sosem, nagyon nehéz utána regenerálni a hajat.

2013. júl. 19. 11:25
 8/16 Pretty_Fighter ***** válasza:
Szerintem nagyon szép és jó így is:)
2013. júl. 19. 11:44
 9/16 anonim ***** válasza:
Nagyon szép hajad van semmiképpen ne vágass belőle nézz a neten valamit hogy hogy lehet feltűzni vagy szép kontyot csinálni.....de kérlek ne vágasd le nagyon jól áll...nekem is ilyen problémám volt de azóta már derékig ér....hagyd csak nőni....:)
2013. júl. 19. 15:27
 10/16 anonim ***** válasza:
max egy kis fokozatos tépettséget vinnék az elejébe, az feldobná, és nem is lenne vele probléma. ráadásul mostanában trendi:)
2013. júl. 25. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!