Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok hogyan hordjátok a...

Claww kérdése:

Lányok hogyan hordjátok a hajatokat?

Figyelt kérdés
Teljesen kifogytam a hajötletekből .. unom már a régit a mindennapokban vagy csak simán fel van kötve a hajam, vagy pedig leengedve. Unalmasnak találom. Kérlek adjatok tippeket, ötleteket,vagy irjátok le ti hogyan szeretitek hordani a hajatokat. Előre is köszi ^.^

2013. júl. 18. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
hát.. ha itthon vagyok, kontyom van :D elég hosszú a hajam, kb a derekamig ér, hatalmas gombócot lehet vele csinálni :D ha megyek valahova, akkor befonom, vagy én is kiengedem, de elöl, általában bal oldalon az első pár tincset összefogom, megsodrom, és eltűzöm a fejem tetején :)
2013. júl. 18. 17:55
 2/6 csingilingg84 ***** válasza:
Hát, itthon nekem is konty. Amúgy meg kiengedve hordom hajpántokkal :)
2013. júl. 18. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

Én mindig kontyban hordom, de nem olyan otromba gombócban, mint amilyeneket a mai népség hord "konty" néven a feje tetején.

21/L

2013. júl. 18. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
oldalra fonva, halszálkába fonva, parkettába, kiengedve, félig feltűzve, copfba, fonott copfba, kontyba oldalt vagy felül.
2013. júl. 18. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
én összekötve, teljesen kiengedve, frufru részt felcsatolva hordom . de amúgy sokféleképp befonhatod és kontyokat is csinálhatsz.
2013. júl. 18. 19:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! :) Nagyon sokat segitettetek ^^
2013. júl. 21. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!