Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek lányok? Ti hordját...

Szerintetek lányok? Ti hordjátok így a hajatokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! eddig mindig kiengedve hordtam a hajamat megszárítás és vasalás után..a vasalóval csak egy kicsit áthúzom,hogy sima legyen. Ma elhatároztam,hogy megszárítás után befonom kisebb tincsekben a hajam,és reggel kiengedem,és az szép hullámos lesz. Szerintetek? Csak attól félek,hogy reggel amikor kiszedem a gumikat, olyan leszek mint egy oroszlán, és akkor már nincs időm semmit tenni vele! Csajok? Tippek?

Köszönöm..:)

2013. febr. 18. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy megtudd megis milyen lessz es hogy fog allni,csakis akkor probald ki ha masnap szabad vagy.
2013. febr. 18. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:

ha a hullámos neked orosznál, képzeld én hogy élek a csigás göndörrel... :)

kívánnám inkább azt a könnyedséget ami a hullámossal és egyenessel jár

2013. febr. 18. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
hétvégén próbád ki:)
2013. febr. 18. 18:48
 4/7 mmano88 ***** válasza:
Ne egészen kicsikbe fond be, mert akkor tényleg oroszlán sörényed lesz. :D Nekem nagyon dús hajam van, mell alá ér, és én simán egy copfba parkettába szoktam befonni, attól nagyon szép lesz, és nem lapul a fejemre sem. Esetleg három copfba (kettőbe nem szeretem, mert akkor "lyuk" marad a hajamba hátul :D ).
2013. febr. 18. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
2-3 felé fond csak, és kiengedés után nem szabad kifésülni. Így nem lesz oroszlánsörényed. Én is így szoktam. Csak figyelni kell hogy rendesen a tetejétől fond be, mert ha sima marad egy nagy rész a fejed tetején az igen hülyén tud kinézni.
2013. febr. 18. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem úgy fogsz kinézni mint egy oroszlán. Én legalábbis úgy néztem ki. sosem tetszett mikor reggel kómás fejjel kibontottam. Nekem nem is állj jól szerintem. Úgyhogy inkább akkro poróbáld ki mikor msánap nem mész sehova. Ha nem akarsz pici hullámos ticnseket akkor kb 4 csurkát fonj be. eGYÉBKÉNT kényelmetlen az alvás fonott hajjal.
2013. febr. 18. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! egyébként befontam végül,de olyan kíváncsi voltam,hogy ki is nyitottam egy pár óra múlva, akkor iszonyat szép volt, és jól is állt, de kirúgta magát reggelre, pedig nekem sem teljesen egyenes a hajam..igazából gyűrűs göndör,nagyon ritka, de kiszárítom magamnak, és akkor viszonylag sima lesz.:)
2013. febr. 19. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!