Száraz hajra milyen házi pakolások vannak?
tegnap tettem fel tojásos pakolást,attól sem lett sokkal jobb:/
a tehénlepényes ötlet viszont bámulatos,tök praktikus lehet ha nincs hely a buszon,de inkább meghagyom neked,az írásodból ítélve van annyi eszed hogy a hajadra kend
Első válaszoló vagyok:
Ha nem a házi praktikáknál akarsz maradni, akkor tudok ajánlani valamit, amit én is használok és nem is drága, viszont nagyon jó. Bemész a fodrászkellékesbe és veszel tejproteines hajpakolást. Én 30-45 percig szoktam rajta hagyni. Utána, amikor lemosom, nem mosom le teljesen az egészet, épp egy kicsi maradjon rajta. Aztán hajszárítás előtt Tab Multivitaminos krémmel szoktam még bekenni. Annyira finom puha lágy tőlük a hajam....hogy öröm hozzáérni. És 1L tejproteines pakolás 1000Ft körül van, a Tab hajvégápoló meg 700Ft körül. És sokáig elég. Tehát egy próbát megér, sokat nem veszíthetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!