Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Paprikaolaj és tekercselés....

Paprikaolaj és tekercselés. Próbáltátok? Mi tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
Sajnos elég szerencsétlen vagyok, vékony vagyok, kicsi a fenekem, de mégis előjött a narancsbőr, sajnos! Már kb 2 éve rendszeresen sportolok (napi szinten) és kb fél éve komolyan odafigyelek arra hogy mit eszek, de sajnos a fenekemről nem sikerült eltüntetni a narancsbőrt. Sokat hallottam a tekercselésről, azt mondják a paprikaolaj nagyon jó erre. Ti próbáltátok már? Mennyi idő után tapasztaltatok változást? heti hányszor alkalmazzátok? Köszi előre is! :D
2013. júl. 17. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Igyál sok folyadékot, hogy kimossa a szervezetedből a salakanyagokat. A rendszeres sportolás nagyon jó, de jó lenne olyan gyakorlatokat végezni, ami főként a combot és a feneket edzi. A tekercselést úgy csináld, hogy bekened vele nem túl vastagon,de azért bőségesen, fóliával befeded, nadrágot húzol, aztán be a takaró alá este. Éjszakára úgy hagyod. Nem kellemes érzés, mert eléggé éget és viszket :) De hát a szépségért megkell szenvednii. :)

Heti kétszer ha alkalmazod kiegészítésképpen a diétás étrend, a sok folyadék és mozgás mellett hatni fog ;) Én így csináltam.

2013. júl. 17. 18:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen,jó elég látványos is.
2013. júl. 18. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!