Milyen sampont használjak a hajamra? Milyen balzsamot használjak a hajamra?
Nem nagyon tudom, milyen tipusú hajam van, de inkább a "normál hajra" való samponokat használom.
Balzsamot meg érdemes minden hajmosás után használni?
És azt csak a hajvégemre tegyek? Vagy az egész hajamra?
mert valaki ezt,valaki azt mondja.
/13lány/
Samponból a Balea samponok szerintem egész jók és olcsók is. Nekem jobban beváltak, mint pl. a Garnier Ultra Doux, Elséve, Fructis, Schauma, stb. Vagy még a Nivea Diamond Glosst szeretem. Nem tudom milyen hosszú a hajad, de az fontos, hogy nem kell az egészet samponozni, csak a fejeden. A hosszára nem kell tenni, mert kiszárítja.
Balzsamból én évek óta a Wella Pro Series Repairt használom, eddig akárkinek ajánlottam, mindenki váltott erre. 999 Ft asszem a Rossmannban, de 500 ml és nagyon sűrű, igazából olyan, mint más márkák pakolásai, és nagyon sokáig elég. (Nekem a fenék alá érő hajamra egy átlag 200 ml-es balzsam 4 hajmosásra elég, ez meg kb. 12-15.) A balzsamot viszont csak a nyaktól lefelé eső részre tedd, mert gyorsabban zsírosodhat tőle a hajad. Minden mosáskor használj balzsamot, ez lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!