Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyek azok az ételek amik...

Melyek azok az ételek amik leginkább kihozzák a pattanást a bőrön?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy az erősen fűszeres ételek ,földimogyoró,chips stb de még kíváncsi vagyok melyek azok vagy egy olyan oldalt ami erről szól ??

Mivel most nekem kijöttek ahomlokomon nagyon csúnyán és nemrégiben ettem sok pizzát meg megis jött a menstruációm .. egyébként nem eszek tartósítószeres ételeket ezzel nincs gond... szóval szerintetek ?

2009. okt. 20. 08:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem alapvetően pattanásos a bőröm, szóval nem függ össze az ételekkel... de ami még nekem is betett az az ilyen Nutella, Mogyorókrém!!! Gondolom azért, mert csask műanyag van benne :P
2009. okt. 20. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem a csokoládé :(
2009. okt. 20. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:
sokan azt mondják baromság, de szerintem a tejnek is van szerepe a pattanások kialakulásának, próbáld meg hogy a napi tejadagod visszaveszed, ha látsz javulást akkor folytasd egyre kevesebb tejjel, szerintem..
2009. okt. 20. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:
a csoki mindenképpen,ezenkívül olajosmagvak mint pl szotyi vagy dió.amúgy ez is elég egyénfüggő ,de természetes hogy a zsírosabb ,olajosabb ételek meglátszanak a bőrön is.
2009. okt. 20. 16:00
 5/6 A kérdező kommentje:
részben csak ásványvizet iszok tejet alig szal ezt nem tudom lecsökkenteni...
2009. okt. 20. 16:45
 6/6 anonim válasza:
Hát igen,ez így van az olajos magvak hozzák ki a legjobban,én is úgy gondolom.Mogyoró,makuka stb.Meg ez egyén függő,mindenkinek mástól.De milyen jó lenne HA nem lennének .. :(
2009. okt. 20. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!