Gyerekek! Hogyan lehet eltüntetni gyorsan egy már kialakult rohadt nagy pattanást az államról?
Figyelt kérdés
Az államra nőtt egy akkora gennyláda, hogy már lassan politikus lesz. Nagyon fáj, muszáj volt egy kicsit megnyomnom és nagy része kijött, de még fáj...holnap randim lesz. Mit csináljak, hogy hamar eltűnjön? Persze majd azért lesminkelem, de nagyon fáj! -.-"2013. júl. 16. 11:28
1/6 anonim válasza:
:DDDDDDDD
sminkeld le... vagy vágd ki :D
Vagy majd a randidon lepuszilja a gyerek. :D
2/6 anonim válasza:
én fenistillel szoktam kenni, pár óra alatt lenyugszik utána a bőröm és kevésbé lesz undi
3/6 A kérdező kommentje:
Első kommentelő: Köszönöm, áldjon meg téged a Csatkai Szűz Mária! :D
Második kommentelő: Kösziii :D
2013. júl. 16. 12:41
4/6 anonim válasza:
Nyomd ki, amíg az összes genny nem távozik belőle. Aztán tegyél rá citrom karikát, az összehúzza a pórusokat és szárítja a bőrt vagy kenegesd citromlével. Bár így sem fog elmúlni holnapra. Esetleg megpróbálhatod még jégkockával lejjebb húzni a duzzanatot, de 5 percnél tovább ne hagyd rajta egy alkalommal.
5/6 anonim válasza:
A kamillás teafilter vagy lemosás segít levinni a duzzanatot.Esetleg bőrfertőtlenítő.
6/6 anonim válasza:
vagy nyomd ki és tegyél rá parfümöt,nekem beválik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!