Hogy oldjam meg a strandot? Minden nap borotváljam le? További lent!
Nemsokára megyünk nyaralni, tengerparthoz. De nem tudom, hogy hogy oldjam meg a szőrtelenítést a puncimon. Minden nap borotváljam le? Mit tegyek, h ne legyen olyan piros pöttyös? Légy szíves segítsetek! Fontos lenne! :)
Normális válaszokat, köszönöm! :)
Miért kéne mindennap? Gyantázás után amúgy se jo napra menni, mert akkor lesz pöttyös. Használj gyantázás utáni olajat, az megnyugtatja a bőrt. Amúgyis ki kell, hogy bírja a nyaralást...ha mégis gyantázni akarsz a kirándulás alatt, esteb tedd, hogy a bor megnyugodjon s másnap minél később menj a napra és a vízbe.
Amúgy én szemöldök csipesszel kiszedem akkor nem pirosodik, nincsenek pöttyök. Igaz, macera de tartós.
Nem tudom hány éves vagy és hogy mennyi időre mentek, de ha nyaralás előtt 3 nappal elmész legyantáztatni, akkor az pont elég lesz ha egy hétre mentek.
Ha meg borotválni akarod, akkor meg leborotválod 2 naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!