Sotet lila haj. Szerintetek?
Figyelt kérdés
nagyon sotet barna hajam van szinte fekete. 2 honapja befestettem a hajam alul (ombre) lilara de csak akkor latszitt mikor feny erte es akkor nagyon szep volt. de az a festek mara mar reg lekopott ea mostmar az egesz hajamat beszeretnem festeni. ezzel [link] . de erdekel hogy az uj sulimba mit szolnanak. nehoy azt higgyetek hogy annyira lila lenne a hajam szinte alligatszodna. de azert ti mit szolnatok ha egy osztalytarsatok/ismerosotoknek melylila szinu haja lenne? :)2013. júl. 13. 23:49
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is tetszenek az ilyen festékek, hajszínek. Mindenki elfogja fogadni szerintem hogy lila a hajad, nincs vele semmi baj.
2/5 anonim válasza:
Szerintem semmit se fognak szólni vagy tetszik nekik vagy nem. Nem egy olyan feltűnő hajszín ami megbotránkoztatná a népet.
3/5 A kérdező kommentje:
ennek orulok :). azert feltem egy picit mert a regi sulimba a tanarok felvoltak haborodva hogy hogy lehez ilyen hajszinem alul...
2013. júl. 14. 00:02
4/5 anonim válasza:
nagyon tetszik a hajszin, szerintem mindannyian el fognak fogadni vele.
5/5 anonim válasza:
Ó, én is pont ilyen festékkel szerettem volna a hajamba alulra egy kis lilát:) majd írd meg, hogy milyen lett.:)
Egyébként nem gáz szerintem, mégse pinket akarsz vagy kéket..ha pedig nem tetszik, a sötétbarna szerintem még mindig befogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!