Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha kulonbozo meretu sotet...

Ha kulonbozo meretu sotet lila kek es zold szinu foltok jellennek meg test szerre, az mire utal?

Figyelt kérdés
Teljesen maguktol jelennek meg, nem vertek meg, nem utottem be sehova, csak ugy elo jonnek. Mitol lehet?
2012. szept. 28. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
FEltetlen menj el orvoshoz, mivel ezt szakembernek kell latnia!
2012. szept. 28. 21:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben:/ Koszonom!
2012. szept. 28. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? fiú? lány? szedsz fogamzásgátlót? mindenképp fognak venni vért és az kimutatja ha baj van.
2012. szept. 29. 08:32
 4/6 A kérdező kommentje:
16 eves lany vagyok, es mivel nem elek nemi eletet, nem is szedek fogamzasgatlot.:) a heten voltam korhazban, vettek vert, mert elegge feher voltam, es hogy nem vagyok-e anemias vagy valami, de nem mutatott ki semmit. foltjaim attol meg ugyanugy vannak mar honapom ota es nem tudom, hogy mitol..:/
2012. szept. 29. 10:41
 5/6 A kérdező kommentje:
honapok*
2012. szept. 29. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Vérvétel nekem se mutatott ki semmit, mégis mindig jönnek ki rajtam lila-zöld foltok, főleg lábaimon, de előfordul kezeimen is. Rutascorbint szedek vény nélkül lehet kapni gyógyszertárba erősíti a kapilláris ereket. Nézz utána, hátha neked is segítene.
2012. szept. 30. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!