Mitől nőhetne gyorsabban a hajam? (bővebben lent)
A hajam hajmosás után a 3. napon zsírosodó, kicsit töredezett végű, és kicsit hullámos barna. Ricinus olajról már hallottam. Érdemes ilyen hajra rakni? Vagy olívaolaj/kókuszolaj pakolást? És milyen időközönként vágassak a hajam végéből? (június 12-én volt utoljára belőle vágva ha jól emlékszem, és most ér kb. a lapockámig, és a derekamig vagy csípőmig szeretném növeszteni.) És még a ricinusolajról/kókuszolajról/olívaolajról annyit, hogy ha hetente 1x használnám, havonta hány cm-t nőne?
Persze nem csak ezek az olajok érdekelnek, még más praktikákat, termékeket, pakolásokat is kipróbálnék!
én minden hajmosás napján reggel leöntöm a hajam kávéval, jól belemasszírozom a tövekbe... nekem bevált, igaz kicsit maceráns : D
de az is egyéntől függ hogy kinek mi válik be : )
1. válaszoló: Köszönöm, kicsit furán hangzik, hogy kávét önteni a fejre.. :D de ha ez jót tesz a hajadnak :)
2. válaszoló: Köszönöm!! :) Ohh, de jó, így könnyebb, hogy hasonló hajunk van :)
És a ricinusolaj használatától nem lett zsírosabb? Vagy attól neked mennyire hullik a hajad? (csak mert hallottam, hogy valakinek nagyon hullik tőle) Neked is olyan hosszú mint nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!